• Peste 50de ţări la nivel mondial

  Peste 50
  de ţări la nivel mondial

 • Peste 2000de produse în portfoliul nostru

  Peste 2000
  de produse în portfoliul nostru

 • 70 de ani de experienţă şi tradiţie

  70 de ani de experienţă şi tradiţie

 • Producător de top în europa în domeniul producţiei de aparate pentru gătit

  Producător de top
  în europa în domeniul producţiei de aparate pentru gătit

APARATELE ELECTROCASNICE DE LA HANSA

Marca Hansa aparţine grupului Amica, un producător european de aparate electrocasnice de înaltă calitate. Grupul are o experienţă de 70 de ani în domeniul producţiei şi este prezent în peste 50 de ţări. Oferim o gamă vastă şi diversă de aparate proiectate special pentru a satisface cerinţele milioanelor de clienţi din întreaga lume.

Produsele Hansa se ridică la nivelul celor mai înalte standarde de siguranţă şi calitate, aspect confirmat de numeroasele noastre acreditări şi de numărul mare de utilizatori mulţumiţi. Ţinând cont de cerinţele clienţilor noştri, oferim soluţii care fac activităţile casnice să fie mai uşoare şi mai plăcute.

TOTUL ÎNCEPE ÎN BUCĂTĂRIE

DESCOPERIŢI PLĂCEREA DE A GĂTI

Cu aparatele pentru gătit de la Hansa, veţi putea găti rapid, uşor şi confortabil chiar şi cele mai dificile tipuri de preparate. Încercaţi-le chiar astăzi, suntem convinşi că le veţi îndrăgi!

O NOUĂ ABORDARE

Aparatele frigorifice Hansa facilitează depozitarea alimentelor, menţinând temperaturile constante şi scăzute. În plus, datorită tehnologiei moderne NoFrost, puteţi uita de decongelare.

TOTUL ESTE ÎN ORDINE

Maşinile de spălat vase şi maşinile de spălat rufe de la Hansa sunt economice şi uşor de utilizat, făcând spălarea rufelor şi curăţarea vaselor considerabil mai rapide şi mai uşoare. Descoperiţi ce alte avantaje mai oferă acestea!

APARATELE HANSA – PERFECTE PENTRU LOCUINŢA DUMNEAVOASTRĂ

Sunteţi în căutarea unei idei interesante? Aveţi nevoie de o recomandare? Vă stăm cu drag la dispoziţie!

Mai multe surse de inspiraţie