Totul se află la locul său: cum să vă păstraţi frigiderul organizat

Produse de pe rafturile superioare

În cazul frigiderelor standard, mai sus înseamnă mai cald. Rafturile superioare sunt ideale pentru depozitarea produselor neperisabile, inclusiv a alimentelor conservate la borcan. Legumele, fructele, brânza, peştele şi carnea trebuie să fie depozitate pe rafturile inferioare. Aranjaţi produsele astfel încât acestea să nu estompeze lumina din interiorul frigiderului. Aparatele Hansa utilizează sisteme moderne de iluminare cu LED-uri care asigură o iluminare intensă de sus până jos a interiorului compartimentului frigider. Regula „mai sus înseamnă mai cald” nu se aplică în cazul frigiderelor dotate cu tehnologia NoFrost, fiecare nivel având exact aceeaşi temperatură deoarece aerul rece este distribuit uniform în interiorul compartimentului.

Rafturile de pe uşă pentru depozitarea băuturilor şi sosurilor

Spaţiul de pe uşa frigiderului este excelent pentru depozitarea produselor împachetate şi cu înălţimi diferite. Temperatura de pe rafturile de pe uşă este relativ înaltă, de aceea acestea nu trebuie utilizate pentru depozitarea produselor perisabile. Acesta este locul perfect pentru depozitarea băuturilor, sosurilor şi borcanelor de dimensiuni mici. Majoritatea uşilor de frigider sunt de asemenea prevăzute cu un raft cu capac pentru depozitarea ouălor şi untului.

Reţineţi că frigiderele Hansa sunt dotate cu rafturi reglabile pe uşi, care pot fi repoziţionate în orice moment în funcţie de înălţimea produselor.

Sertare magice

Sertarele din partea inferioară a frigiderului sunt ideale pentru depozitarea fructelor şi legumelor. Frigiderele Hansa sunt dotate cu sertare VitControl care permit menţinerea alimentelor crocante şi proaspete pentru un timp de până la de două ori mai îndelungat decât în cazul depozitării acestora pe rafturi. Aceasta datorită funcţiei de control al nivelului de umiditate a aerului din interiorul sertarelor VitControl. Frigiderele noastre sunt de asemenea dotate cu un sertar ChillZone, în interiorul căruia temperatura este cu câteva grade mai scăzută decât în restul frigiderului, şi cu un sertar FreshZone, în care temperatura maximă este de 3 ⁰C, fiind perfect pentru depozitarea produselor proaspete şi perisabile.