Frigiderul: regele bucătăriei

Atunci când achiziţionaţi un frigider, trebuie să luaţi în considerare spaţiul disponibil din bucătărie. În funcţie de acesta, se vor stabili dimensiunile generale ale aparatului: înălţimea, lăţimea şi adâncimea. De asemenea, trebuie să vă gândiţi dacă doriţi un model încorporabil sau independent. Şi nu trebuie să uitaţi de direcţia de deschidere a uşii: mânerul trebuie să fie uşor accesibil pentru a asigura un plus de confort în bucătărie.

Integrare perfectă

Puteţi opta pentru o combină frigorifică care poate fi încorporată în mobilierul din bucătărie, mai ales dacă doriţi să utilizaţi spaţiul de deasupra frigiderului. O combină frigorifică încorporabilă este de asemenea ideală în bucătăriile minimaliste unde părţile frontale ale aparatelor şi corpurilor de mobilier creează o suprafaţă uniformă şi netedă.

Potrivire perfectă

Dacă doriţi doar să înlocuiţi vechiul dumneavoastră frigider şi nu doriţi neapărat un aparat încorporabil, puteţi opta pentru un model independent. Dar şi în acest caz, tot trebuie să vă hotărâţi asupra culorii. Hansa oferă mai multe opţiuni de culoare, inclusiv alb şi inox. Panoul cu ecran tactil de pe uşă completează efectul vizual şi oferă un plus de confort la utilizare: astfel, nu mai este necesar să deschideţi frigiderul pentru a controla toate funcţiile utile precum SuperFreeze, SuperCool şi funcţia Holiday.

Cerinţe mari, frigidere mari

Gama de frigidere Hansa cuprinde aparate de diferite dimensiuni şi înălţimi, combine frigorifice mici, cu o singură uşă, standard sau cu două uşi (cu uşi separate pentru compartimentul frigider şi compartimentul congelator), precum şi aparate frigorifice cu dispunere side-by-side.

Dimensiunea frigiderului depinde în mod normal de cerinţele din locuinţă. Cu cât familia este mai numeroasă, cu atât mai mare va trebui să fie frigiderul. Un frigider de dimensiuni mari vă face viaţa mai uşoară dacă preferaţi să faceţi cumpărături consistente, dar mai puţin frecvente. Combinele frigorifice spaţioase, mai ales modelele cu dispunere side-by-side, sunt de asemenea o alegere excelentă dacă nu dispuneţi de o pivniţă sau o cămară. Sistemul Flexi Space din dotarea frigiderelor Hansa vă permite să aranjaţi interiorul frigiderului după cum este necesar, pentru a obţine mai mult spaţiu de depozitare.