Găsirea frigiderului perfect

Mai mult decât dimensiunea şi culoarea perfecte. Frigiderele actuale sunt dotate cu o multitudine de caracteristici care vă fac viaţa mai uşoară. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea.

Necesar redus de întreţinere

Frigiderele şi congelatoarele moderne sunt dotate cu o multitudine de soluţii inteligente. Una dintre acestea este tehnologia NoFrost, care previne formarea şi acumularea gheţii pe pereţii interiori ai aparatului, astfel încât nu trebuie să vă mai faceţi griji cu decongelarea. Aceasta se datorează fluxului continuu de aer rece care este distribuit uniform în interiorul aparatului.
Unele frigidere Hansa sunt de asemenea dotate cu o alarmă de uşă deschisă şi cu o alarmă de creştere a temperaturii, care se declanşează atunci când temperatura din interiorul aparatului creşte excesiv, de exemplu, din cauza unei pene de curent.

Spaţiu flexibil

Dimensiunea mare nu presupune întotdeauna o capacitate mare de depozitare. Depozitarea vaselor şi pachetelor mari cu alimente în interiorul frigiderului este condiţionată de dimensiunea şi poziţionarea sertarelor şi rafturilor. Noile combine frigorifice de la Hansa sunt dotate cu sistemul Flexi Space care permite organizarea uşoară a interiorului aparatului după cum este necesar. O altă soluţie interesantă este sertarul FreshZone, cu un interval de temperatură de 0 - 3 ⁰C, excelent pentru depozitarea alimentelor perisabile, precum produsele lactate, peştele sau carnea. Un al aspect important este dimensiunea sertarului. Sertarele BigBox de dimensiuni mari din interiorul anumitor frigidere Hansa oferă un spaţiu generos pentru depozitarea fructelor şi legumelor de sezon, cărnii şi chiar a unor meniuri complete.

Răcire instantanee

Funcţiile SuperCool şi SuperFreeze sunt utile mai ales pe timpul verii, asigurând răcirea rapidă la temperatura optimă a alimentelor care au fost transportate într-o maşină încălzită, astfel încât acestea să rămână proaspete pentru mai mult timp şi să îşi păstreze într-o proporţie mai mare valorile nutritive. De asemenea funcţia Party este ideală pentru persoanele cărora le plac băuturile reci. Introduceţi băuturile în compartimentul congelator, iar acestea vor fi răcite rapid şi în siguranţă.