Cel mai răcoros loc din locuinţă

Mai răcoros de atât nu se poate

Atunci când alegeţi un congelator, ţineţi cont de clasa de congelare a acestuia, care este indicată prin stele. Fiecare stea reprezintă o scădere a temperaturii cu câte 6 grade. Toate congelatoarele Hansa se încadrează în clasa de congelare de patru stele (****), ceea ce înseamnă că temperatura din interiorul acestora poate fi setată până la valoarea de -24 °C, permiţând congelarea alimentelor şi depozitarea acestora pe perioade de peste 1 an.

Întreţinerea

Un congelator nu presupune neapărat decongelarea cu regularitate a acestuia. Tehnologia NoFrost din dotarea congelatoarelor Hansa asigură fluxul continuu al aerului rece pentru a se preveni formarea şi acumularea gheţii pe pereţii interiori ai aparatelor. Datorită acestei caracteristici, nu mai este necesar să goliţi aparatul pentru a-l decongela, riscând astfel pierderea prospeţimii alimentelor depozitate în interiorul acestuia.

Printre celelalte soluţii oferite de aparatele Hansa în vederea protejării alimentelor congelate se numără alarma de uşă deschisă şi alarma de temperatură înaltă, care se declanşează atunci când temperatura din interiorul aparatului creşte peste valoarea de -13 °C, de exemplu, din cauza unei pene de curent.

Congelarea super-rapidă

Cu ajutorul funcţiei Super Freeze, puteţi să congelaţi fructele şi legumele de sezon astfel încât acestea să îşi păstreze într-o proporţie cât mai mare valorile nutritive. Sau puteţi utiliza funcţia Party pentru a răci băuturile în doar 10 minute, fără a întrerupe petrecerea. Dispozitivul de producere a gheţii IceMaker este, de asemenea, deosebit de util şi va face senzaţie printre musafirii dumneavoastră.

Utilizare la maximum a spaţiului

Sertarele de congelator înguste şi greoaie sunt de domeniul trecutului. Congelatoarele avansate de la Hansa vă permit să vă bucuraţi de un spaţiu de depozitare generos. Sertarele BigBox oferă suficient spaţiu pentru depozitarea produselor voluminoase, precum şi o multitudine de recipiente de depozitare de dimensiuni mici. Un singur sertar BigBox poate susţine până la 4.000 de cuburi de gheaţă şi 1.600 de căpşune.

Eficienţă energetică

Congelatoarele Hansa sunt disponibile cu opţiunea de încadrare în mai multe clase de eficienţă energetică. Recomandăm aparatele din clasa A++, care economisesc cu până la 40% mai multă energie decât cele din clasa A. Performanţele aparatelor din clasa A++ se evidenţiază mai ales pe timpul verii, când sistemul de răcire funcţionează mai intensiv din cauza temperaturilor exterioare înalte, precum şi atunci când deschideţi frecvent aparatul permiţând aerului cald să pătrundă în interiorul acestuia.