Curăţarea cuptorului: mai uşoară ca oricând

Cuptoare cu funcţie de autocurăţare

Curăţarea cuptorului fără a mişca un deget? Este atât de simplu cu funcţia curăţare pirolitică a cuptorului - o funcţie de autocurăţare automată care încălzeşte cuptorul la 490 ºC pentru a distruge moleculele organice. Uitaţi de statul în genunchi pentru a freca cuptorul: această funcţie va elimina chiar şi cele mai persistente depuneri. Tot ce trebuie să faceţi este să decideţi cum doriţi să vă petreceţi timpul liber în timp ce aparatul se ocupă de treburile neplăcute pentru dumneavoastră.

2-în-1: coacere şi curăţare

Curăţarea pirolitică a cuptorului nu este singura metodă de autocurăţare. Inserţiile catalitice înlocuibile sunt de asemenea extrem de eficiente. Acestea absorb grăsimile şi murdăria pentru a menţine cuptorul curat.

Spălare cu apă fierbinte

Aqualytic System este o altă caracteristică utilă pentru menţinerea cuptorului curat, îndepărtând inclusiv reziduurile care nu se văd. Structura netedă a emailului AquaRealEase® care acoperă pereţii interiori ai cuptorului asigură o curăţare impecabilă. Nu trebuie decât să turnaţi puţină apă în partea inferioară a cuptorului şi să setaţi programul. Aşteptaţi o jumătate de oră pentru ca aburii să înmoaie chiar şi cele mai persistente depuneri de alimente, iar apoi ştergeţi pereţii cuptorului cu ajutorul unei lavete umede.

Curat atât în interior, cât şi la exterior

Curăţarea uşii cuptorului nu mai reprezintă o problemă. Cu sistemul de curăţare uşoară a uşii, întreţinerea geamurilor din sticlă ale uşii este mai uşoară ca oricând, fără a mai fi necesar să utilizaţi articole speciale de curăţare. Datorită celor două suporturi din partea superioară a uşii, puteţi scoate geamurile din sticlă şi le puteţi curăţa chiar şi în maşina de spălat vase.