Tot ceea ce trebuie să ştiţi despre plite

Mai mult spaţiu pentru provocările culinare

Gătitul cu un aparat cu gaz este pur şi simplu inegalabil. Cuptoarele şi plitele Hansa sunt dotate cu grilluri mari şi stabile (suporturi stabile din fontă pentru vasele de gătit). Acestea permit utilizarea simultană a mai multor vase de dimensiuni mari, ceea este deosebit de util mai ales atunci când preparaţi cina pentru o familie numeroasă.

Modelele dotate cu un arzător Booster sunt, de asemenea, deosebit de utile – puterea de 4 kW a acestuia vă permite să preparaţi rapid felurile dumneavoastră de mâncare preferate. Arzătorul mare de 12,9 cm asigură distribuţia uniformă a căldurii, ceea ce este util, de exemplu, în cazul vaselor de gătit cu baza lată. De asemenea, arzătorul WOK cu diametrul de 13,8 cm şi cu flacără triplă este ideal pentru prepararea meniurilor cu specific oriental.

Utilizare uşoară

Aprinderea arzătoarelor din dotarea aparatelor Hansa nu necesită utilizarea de brichete sau chibrituri. Datorită sistemului de autoaprindere din buton, flacăra de gaz se va aprinde imediat. Nu trebuie decât să rotiţi şi să apăsaţi butonul aferent arzătorului selectat. În plus, intensitatea flăcării poate fi reglată rapid – iar acesta este şi motivul pentru care plitele cu gaz sunt preferate de maeştrii bucătari profesionişti.

O plită care este întotdeauna curată

Curăţarea unei plite cu gaz necesită mult timp. Acest lucru nu se întâmplă, totuşi, în cazul aragazurilor moderne de la Hansa. Arzătoarele plate şi suporturile de înaltă calitate din fontă pentru vasele de gătit facilitează întreţinerea plitei cu gaz. Acest tip de design prezintă şi un avantaj estetic – plita are un aspect unic şi modern. În plus, caracterul stabil al suporturilor pentru vasele de gătit de pe plită sporeşte gradul de siguranţă în timpul utilizării.

Acum şi mai multă siguranţă

Utilizarea unei plite cu gaz impune o atenţie sporită, însă datorită plitelor cu gaz de la Hansa puteţi sta fără griji. Aparatele noastre sunt dotate cu o supapă de siguranţă la stingerea flăcării care întrerupe alimentarea cu gaz imediat după stingerea accidentală a flăcării cauzată de un curent puternic sau de revărsarea apei din vasul de gătit.