Hote: o atmosferă plăcută în bucătărie

Hansa oferă o gamă vastă de hote dotate cu filtre de înaltă calitate, inclusiv hote decorative, hote telescopice, hote decorative de tip insulă şi hote convenţionale, universale. Acestea se diferenţiază din punct de vedere al instalării, aspectului şi caracteristicilor. Care design se potriveşte cel mai bine în bucătăria dumneavoastră?

Hotă decorativă de tip insulă: o bucătărie insulară

Această soluţie modernă este excelentă pentru bucătăriile de tip insulă, cu plita montată în centru. Hota şi conducta dintre hotă şi sistemul de aerisire pot fi montate la distanţă faţă de pereţi, oferindu-vă libertatea de a vă amenaja bucătăria exact aşa cum vă place. Fiind amplasată chiar deasupra plitei, hota absoarbe toate mirosurile neplăcute, astfel încât acestea să nu pătrundă în celelalte încăperi sau în celelalte zone ale spaţiului deschis.

Datorită senzorului de detectare a mirosurilor neplăcute, purificarea aerului şi eliminarea mirosurilor se poate realiza automat: ceea ce înseamnă că nu mai este necesar să activaţi chiar dumneavoastră hota de fiecare dată când este necesar. Această caracteristică este disponibilă la hotele decorative şi la hotele decorative de tip insulă.

O altă soluţie inovatoare constă în sistemul de iluminare cu LED-uri, cu unghi larg, care asigură iluminarea unei suprafeţe mai mari a spaţiului de lucru şi asigură o atmosferă unică în bucătărie.

Hotele decorative: performanţă şi stil

O hotă decorativă este o alegere bună pentru bucătăriile care au aragazul sau plita montate lângă dulapuri. Hotele decorative au o putere de evacuare deosebit de înaltă, însă reţineţi că spaţiul de deasupra dulapului de bucătărie la care acestea sunt montate nu poate fi utilizat, deoarece acesta este deja ocupat de racordul dintre coş şi conducta de aerisire.

Designul elegant al hotelor decorative conferă bucătăriei un aspect unic, potrivindu-se perfect cu mobilierul din interiorul acesteia. Gama noastră cuprinde o varietate de forme şi designuri, inclusiv în stil modern şi rustic.

Spaţiul este preţios

Valorificarea spaţiului din bucătărie este deosebit de importantă, de aceea montarea unei hote convenţionale sau telescopice ar putea fi cea mai bună alegere. Unele hote telescopice combină designul deosebit de compact şi subţire cu aspectul modern şi sunt dotate cu un ecran tactil uşor de utilizat care asigură acţionarea rapidă a aparatului. Cele 5 trepte de viteză permit reglarea şi mai eficientă a puterii de aspirare.