Siguranţă în bucătărie

Explorarea locuinţei este o adevărată aventură pentru copii. Imediat ce aceştia învaţă să meargă, încep să intre în contact cu dulapurile şi sertarele care par a fi nişte adevărate comori. Copiii se ascund pe sub mese şi explorează fiecare colţişor al casei. Totul pare să fie atât de fascinant! Iar aparatele electrocasnice sunt cele mai interesante dintre toate. Cum puteţi asigura siguranţa deplină a copilului dumneavoastră?

Fierbinte, mai fierbinte, cel mai fierbinte!

Plitele şi cuptoarele sunt principalele motive de îngrijorare. Copiii se pot arde sau pot porni aparatele atunci când nu sunt supravegheaţi. Iar în cazul plitelor cu gaz, există în plus riscul producerii scurgerilor de gaz dacă flacăra se stinge din cauza curentului, de exemplu. Din fericire, aparatele Hansa sunt dotate cu supape de siguranţă la stingerea flăcării.


Siguranţă atunci când gătiţi

O plită cu inducţie reprezintă una dintre cele mai sigure soluţii pentru bucătărie, mai ales dacă prin preajmă se mai află şi copii. Plita se încălzeşte numai în locul unde este amplasat vasul de gătit, reducând substanţial riscul de accidentare a copilului dumneavoastră. De asemenea, plitele sunt dotate cu funcţia Child Lock. După blocarea funcţiilor plitei prin intermediul panoului de comandă cu senzori, copiii mici nu vor mai putea să o pornească sau să modifice setările de preparare. Principalul risc pe care îl prezintă plitele cu gaz este stingerea accidentală a flăcării.


Pro Baby System

Pentru a evita riscul ca copiii să sufere arsuri, cuptoarele Hansa sunt dotate cu caracteristici de siguranţă suplimentare. Sistemul de blocare a uşii previne deschiderea cuptorului de către copii atunci când acesta este în funcţiune. De asemenea, nu mai trebuie să vă faceţi griji că copilul dumneavoastră ar putea intra în contact cu cuptorul fierbinte, deoarece, datorită sistemului I-cool front, temperatura panoului frontal din sticlă nu depăşeşte 35 °C. Acest lucru este posibil datorită designului special al ventilatorului şi numărului mare de panouri din sticlă din uşa cuptorului.

Caracteristicile de siguranţă suplimentare din dotarea aparatelor Hansa asigură o utilizare uşoară şi vă permit să vă relaxaţi. Chiar dacă copiii se joacă prin apropiere, nu mai trebuie să aveţi grijă decât ca mâncarea să nu se ardă.