Un stil de viaţă confortabil: detaliile fac diferenţa

Coace, curăţă, prezintă prognoza meteo

Principalul scop al unui cuptor este acela de a prăji sau coace. Dar cum ar fi dacă acesta ar putea de asemenea să memoreze o multitudine de reţete şi să vă informeze dacă trebuie sau nu să luaţi umbrela cu dumneavoastră când ieşiţi din casă? Cuptoarele Hansa pot face toate aceste lucruri. Funcţia de curăţare pirolitică a cuptorului arde toate reziduurile la o temperatură de 490 °C, iar programatoarele avansate vă permit să citiţi pe ecran reţetele dumneavoastră preferate şi să controlaţi cuptorul chiar şi atunci când nu sunteţi acasă. Prin conectarea programatorului la o reţea Wi-Fi puteţi de asemenea să vizualizaţi pe ecran prognoza meteo.

Spaţiu flexibil

Adaptarea la aparatele electrocasnice este de domeniul trecutului. Acum aparatele sunt cele care se adaptează în funcţie de cerinţele dumneavoastră. De exemplu, funcţia Flexi Space din dotarea plitelor cu inducţie Hansa vă permite să amplasaţi mai multe vase de gătit pe o singură zonă de încălzire. De asemenea, introducerea borcanelor şi sticlelor în frigider este acum mult mai uşoară datorită rafturilor complet reglabile de pe uşă.

Mai sigur ca oricând

Datorită noilor funcţii de siguranţă, utilizarea aparatelor electrocasnice nu mai reprezintă o problemă nici măcar atunci când se află copii prin preajmă. Plitele cu gaz Hansa sunt dotate cu funcţia Child Lock şi cu o supapă de siguranţă la stingerea flăcării, iar cuptoarele sunt prevăzute atât cu un sistem de blocare a uşii cu funcţie de protecţie împotriva accesului copiilor, cât şi cu caracteristica I-cool front, care asigură limitarea la maximum 35 °C a temperaturii panoului frontal al uşii, acesta putând fi atins în siguranţă în orice moment. Maşinile de spălat rufe Hansa sunt acum dotate cu funcţii împotriva accesului copiilor, care permit blocarea cu uşurinţă a setărilor şi asigurarea funcţionării fără întreruperi.

Mai mare înseamnă mai bine

Cum puteţi optimiza spaţiul din interiorul maşinii de spălat vase? Cel mai uşor mod este de a adăuga un al treilea raft, această soluţie fiind disponibilă la o selecţie de maşini de spălat vase Hansa. Raftul Maxi Space 3 oferă un spaţiu generos pentru toate tacâmurile şi vasele dumneavoastră, astfel încât să puteţi încărca aparatul nu doar cu 10 sau 12, ci chiar cu 14 seturi de vase. De asemenea, de acum nu mai trebuie să înghesuiţi rufele în maşina dumneavoastră de spălat rufe: maşinile de spălat rufe Hansa sunt prevăzute cu tamburi şi hublouri mai mari. Scopul nostru este acela de a crea aparate electrocasnice care sunt mai uşor şi mai confortabil de utilizat.