5 caracteristici ale unei maşini de spălat vase optime

O clasă de eficienţă energetică înaltă

Spălarea unei cantităţi cât mai mari de vase cu un consum de energie cât mai redus – oare acest lucru este posibil? Clasele de eficienţă energetică înalte garantează un consum redus de energie electrică, ceea ce presupune o eficienţă sporită, facturi mai mici, dar şi un caracter ecologic. Cele mai eficiente maşini de spălat vase se încadrează în clasa de eficienţă energetică A, cu unul, două sau trei plusuri. O maşină de spălat vase care se încadrează în cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică, A+++, consumă numai 0,83 kWh la un ciclu de spălare. Comparativ cu o maşină de spălat vase din clasa A, aceasta presupune economisirea a 93 kWh pe an. Care este câştigul dumneavoastră? Cu această cantitate de energie puteţi prepara 6.200 de cocktailuri cu ajutorul unui blender de mână. Sau pur şi simplu puteţi beneficia de facturi mai mici pentru energia electrică. Nu-i aşa că aceasta este o soluţie inteligentă?

Consum de apă redus

Ecologic şi economic – două caracteristici care funcţionează în avantajul dumneavoastră. Maşinile de spălat vase din cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică garantează o spălare deosebit de eficientă a vaselor dumneavoastră şi un consum de apă redus. În funcţie de model, consumul de apă poate varia între 9 şi 15 litri. Acest consum de apă redus presupune în primul rând costuri reduse – chiar mai mici decât în cazul spălării manuale a vaselor. Pentru spălarea manuală a 14 seturi de vase se consumă o cantitate de peste 100 l de apă şi 3 kWh de energie electrică. Aceeaşi cantitate de vase poate fi spălată de o maşină de spălat vase Hansa cu o cantitate de numai 10 l de apă şi mai puţin de 1 kWh. Atunci când alegeţi o maşină de spălat vase, căutaţi un model care consumă cantităţi mici de apă şi care asigură o eficienţă crescută a procesului de spălare. Evitaţi facturile mari şi bucuraţi-vă de vase perfect curate.


Flexibilitate la încărcare

Dumneavoastră alegeţi cum doriţi să organizaţi spaţiul din interiorul aparatului. Funcţia Flexi Space permite adaptarea uşoară a interiorului aparatului pentru a facilita chiar şi introducerea vaselor de dimensiuni mari în interiorul acestuia. Totuşi, câteodată s-ar putea să doriţi să spălaţi o cantitate mai mică de vase; în acest caz, puteţi utiliza funcţia Half Load. Ce face această funcţie? Nu trebuie decât să încărcaţi un singur raft, iar maşina de spălat vase va curăţa numai vasele aflate pe raftul respectiv. Datorită funcţiei de pulverizare secvenţială, murdăria este îndepărtată complet şi eficient, utilizându-se o cantitate mică de apă. Astfel, aveţi posibilitatea de a spăla vasele oricând doriţi.


Echipament practic

Aveţi nevoie de o maşină de spălat vase al cărei interior să poată fi rearanjat? Hansa are soluţia perfectă pentru dumneavoastră. Datorită rafturilor reglabile pe înălţime, sertarului suplimentar pentru tacâmuri şi elementelor rabatabile ale raftului, capacitatea maşinii de spălat vase poate fi crescută după cum este necesar. Sertarul pentru tacâmuri Maxi Space 3 din partea superioară permite obţinerea unui spaţiu suplimentar pe raftul inferior, iar componentele rabatabile ale raftului inferior permit spălarea cratiţelor şi oalelor de dimensiuni foarte mari. Acelaşi lucru poate fi realizat şi cu raftul superior. Opţiunile suplimentare din dotarea maşinilor de spălat vase Hansa asigură întotdeauna spălarea uşoară şi rapidă a vaselor.

Protecţie împotriva inundaţiilor

Această funcţie a maşinilor de spălat vase asigură o funcţionare sigură deoarece previne inundarea accidentală a bucătăriei. La maşinile de spălat vase Hansa, această funcţie este asigurată de sistemul Aqua Stop care deconectează automat alimentarea cu apă. Astfel, chiar dacă maşina de spălat vase se defectează, nu se vor produce scurgeri de apă, deci nu există pericolul de producere a scurtcircuitelor, iar pardoseala din bucătăria dumneavoastră va rămâne curată şi uscată.

Ţineţi cont de aceste 5 caracteristici de bază şi asiguraţi-vă că faceţi alegerea corectă atunci când achiziţionaţi o maşină de spălat vase.