Tehnologie de curăţare – noile funcţii pentru spălarea vaselor

Pace, linişte şi vase curate

Pentru familiile cu copii, maşina de spălat vase poate reprezenta o sursă de zgomot în plus, însă acum nu mai trebuie să vă faceţi griji în această privinţă. Maşinile de spălat vase Hansa sunt dotate cu motorul inovator Logic Drive, care asigură o eficienţă sporită a acestora. Acestea au un nivel de zgomot redus şi o durată de viaţă utilă mai îndelungată.

Urme pe pahare? Nu vă mai faceţi griji! Soluţiile noastre moderne sporesc semnificativ calitatea şi eficienţa proceselor de spălare. Datorită sistemului nostru de evacuare a aburului, vasele rămân strălucitoare, fără urme, astfel încât dumneavoastră să vă bucuraţi de o veselă perfect curată.

Mai mult spaţiu, mai multe vase spălate

Maşina dumneavoastră de spălat vase nu este suficient de spaţioasă? Găsirea spaţiului necesar pentru paharele înalte vă dă dureri de cap? Sertarul modern Maxi Space 3 din dotarea maşinilor de spălat vase Hansa sporeşte semnificativ spaţiul disponibil. Am înlocuit coşul pentru tacâmuri tradiţional cu un sertar amplasat în partea superioară a aparatului, permiţându-vă să spălaţi cu uşurinţă paharele înalte şi tacâmurile lungi. Simplificaţi spălarea vaselor – mai ales atunci când organizaţi petreceri sau reuniuni cu familia şi prietenii.

Maxi Space 3 nu este singura inovaţie dezvoltată pentru maşinile de spălat vase Hansa. Programul special Party este excelent pentru articolele delicate, cum ar fi paharele. Durata acestuia este de doar 27 de minute, iar temperatura de spălare este de 30 °C, economisindu-se astfel timp, apă şi energie. Maşinile de spălat vase Hansa se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+++, ceea ce înseamnă un consum de energie extrem de scăzut. Comparativ cu clasa A, se economiseşte echivalentul a 120 de cicluri pe an, astfel încât dumneavoastră să beneficiaţi de facturi mai mici pentru apă şi energie electrică.

Lumini de funcţionare

Atunci când maşina de spălat vase este pornită, starea acesteia este indicată pe pardoseală – datorită funcţiei inteligente Blue Dot. Atunci când programul curent al maşinii de spălat vase este finalizat, luminile se aprind intermitent, iar apoi se sting, anunţându-vă că ciclul de spălare s-a finalizat.

Încă vă mai gândiţi dacă trebuie sau nu să achiziţionaţi o maşină de spălat vase? Ar putea să vă convingă tehnologiile moderne din dotarea maşinilor de spălat vase Hansa, proiectate pentru a vă face viaţa mai uşoară şi pentru a vă ajuta să economisiţi timp şi bani.