Găsirea maşinii perfecte de spălat rufe

Încărcare rapidă

Încărcarea unei haine voluminoase sau unei pilote în maşina de spălat rufe poate fi o adevărată provocare. Pentru a facilita acest lucru, maşinile de spălat rufe Hansa au fost prevăzute cu hublouri de dimensiuni mai mari. Diametrul deschiderii este acum de 47 de centimetri, permiţând încărcarea şi descărcarea rufelor într-un mod mai rapid şi mai eficient. Datorită capacităţii de încărcare de 8 kg (cu adâncime mică), nu mai trebuie să încărcaţi rufele separat, în proporţii mici. O maşină de spălat rufe cu lăţimea de 45 cm are o capacitate suficientă pentru încărcarea unei cantităţi de 8 kg de rufe, permiţându-vă să economisiţi timp şi energie la încărcarea şi descărcarea rufelor.

Eficiente, dar şi delicate

Sistemul Aqua Stream include un proces de recirculare a apei cu detergent astfel încât hainele, aşternuturile, prosoapele şi lavetele să fie perfect curate, să aibă un miros proaspăt, iar petele să fie eliminate în totalitate. O maşină de spălat rufe ar trebui să cureţe cu blândeţe ţesăturile delicate. De aceea, maşinile de spălat rufe şi maşinile de spălat rufe cu uscător de la Hansa sunt dotate cu tamburi care au o structură specială datorată tehnologiei Pearl Drum, care asigură o durată de viaţă mai lungă a fibrelor textile. Dar ce se întâmplă dacă un membru al familiei suferă de alergii? Nu trebuie decât să setaţi programul antialergic pentru a activa 4 etape de extra clătire cu apă încălzită la 30 °C. Astfel, vor fi eliminate orice urme de detergent care ar putea provoca reacţii alergice.

Economisire de timp şi energie

Rufele sunt cu atât mai curate cu cât programul este mai lung? Acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Utilizarea funcţiei de reducere a timpului din dotarea maşinilor de spălat rufe Hansa nu afectează rezultatele de spălare, însă economiseşte timp, apă şi energie. Ce vă puteţi dori mai mult? Dacă optaţi pentru un model din clasa de eficienţă energetică A+++, veţi reuşi să faceţi economii considerabile.

Iar dacă doriţi să economisiţi şi timp, puteţi opta pentru turaţia maximă de centrifugare. Cu cât turaţia de centrifugare este mai mare, cu atât mai scurt va fi ciclul de uscare a rufelor. Puteţi întinde rufele pe un calorifer sau puteţi să porniţi un ciclu de uscare (această caracteristică este disponibilă numai la maşinile de spălat rufe cu uscător Hansa) şi vă veţi bucura în cel mai scurt timp posibil de rufe curate şi împrospătate.