O maşină de spălat rufe pentru întreaga familie

Cerinţe mari şi mici

Pulovere, salopete, pantaloni, rochii, aşternuturi, feţe de masă, prosoape... ar părea că sunt necesare mai multe cicluri de spălare pentru toate acestea. Bineînţeles, cu excepţia cazului în care dispuneţi de o maşină de spălat rufe suficient de încăpătoare. Maşinile de spălat rufe Hansa sunt acum dotate cu un tambur mai mare, cu capacitatea de 8 kg (cu adâncime mică) şi cu un hublou de dimensiuni mari care permite încărcarea confortabilă a rufelor. Acestea sunt de asemenea dotate cu o funcţie Child Lock, care poate fi activată prin simpla menţinere apăsată a două butoane, pentru a preveni modificarea setărilor aparatului de către copii.

Copiii mici presupun o mulţime de rufe murdare de spălat. În loc să achiziţionaţi cantităţi mari de detergent pudră şi produse de eliminare a petelor, puteţi opta pentru o maşină de spălat rufe cu un consum redus de detergent. Funcţia Aqua Ball blochează calea de evacuare din rezervor, pentru a reduce pierderile de detergent pudră şi a asigura utilizarea la maximum a acestuia. Aceasta înseamnă că dumneavoastră veţi utiliza mai puţin detergent, iar rufele dumneavoastră vor fi perfect curate. Pentru o eficienţă şi mai mare, funcţia Aqua Stream permite circularea suplimentară a apei cu detergent în cadrul unui singur ciclu de spălare.

De asemenea, programul antialergic asigură protecţia pielii sensibile a copiilor. Datorită celor până la 4 cicluri de extra clătire, se reduce la minimum riscul de iritare din cauza reziduurilor de detergent din rufe.


Minunate pentru persoanele cu un stil de viaţă activ

Dacă doriţi să vă bucuraţi din plin de timpul dumneavoastră liber, acordaţi atenţie duratei fiecărui ciclu de spălare. Datorită funcţiei de reducere a timpului, nu mai trebuie să petreceţi întreaga după-amiază aşteptând finalizarea ciclului de spălare a rufelor dumneavoastră. Cel mai scurt program disponibil la maşinile de spălat rufe Hansa durează doar 12 până la 15 minute, suficient pentru împrospătarea unei rochii sau a unei cămăşi purtate o singură dată.

Datorită funcţiei de pornire cu temporizare, puteţi de asemenea să setaţi pornirea ciclului de spălare la o anumită oră, de exemplu, cu 2 ore înainte ca dumneavoastră să ajungeţi acasă de la serviciu. Iar dacă activaţi funcţia de călcare uşoară, ciclul special de centrifugare va reduce la minimum gradul de şifonare a rufelor, astfel încât dumneavoastră să fiţi gata în doar câteva momente pentru a pleca la serviciu sau în oraş.